Vi tilbyder / Samarbejde
 
 
 
      VI ER LANDSDÆKKENDE!  
 
 
             
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samarbejde

 

Hos Dorte Winther kender vi salgsprocessen indefra. Vi hjælper virksomheder med at optimere deres salg, eller slet og ret med at sælge – lige fra booking af møder med nye kunder til midlertidig varetagelse af salgsopgaver eller rekruttering og oplæring af virksomhedens egne sælgere.

Vores kerneområder omfatter samarbejde inden for:

 

Telemarketing og mødebooking

Oplever du, at det kan være svært at finde motivationen til kanvas eller mangler I tiden til at være mere opsøgende i jeres salg? Så lad os hjælpe dig med at finde dine nye potentielle kunder og booke jeres møder, så du og dine sælgere kan koncentrere jer om at holde møderne og den efterfølgende salgsproces.

Vi ved, hvad der skal til for at planlægge og gennemføre en veludført telemarketingkampagne eller mødebooking, som kan skabe resultater for jeres virksomhed.

Du kan levere en ringeliste, eller vi kan stå for det - det er op til dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den bedste målgruppe for din virksomheds produkter eller ydelser, så rådgiver vi dig om dette. Vi aftaler hvor meget tid, vi bruger på opgaven afhængig af de resultater, du ønsker.


Sparring

Er det en rådgiver eller sparringspartner som du har brug for, så kan vi aftale en engangspris, eller du kan købe et 10 turskort.

Få fx sparring til at udarbejde og justeret virksomhedens salgs- og marketingstrategi. Få strategierne til at udmønte sig i konkrete handlingsplaner og tiltag. Vi hjælper dig med at forankre dem, så din virksomhed opnår salgsmæssig succes.

Vi kan være din sparringspartner med konstruktive indspark. Vi kan se med nye øjne på jeres udviklingsmuligheder. Hvis du ikke allerede har en mission statement på plads, så er det måske nu, det skal gøres. Det kan vi guide dig igennem.

 

Outsourcing

Outsourcing af salg er fx relevant i forbindelse med vækstplaner eller perioder, hvor du først skal have skabt det økonomiske grundlag før du fastansætter sælgere. Med Dorte Winther som din eksterne salgspartner hjælper vi dig med at få skabt grundlaget.

Du kan få løftet salgsmæssige opgaver i en kortere eller længere periode. Vi arbejder dedikeret med dine salgsopgaver, som var det vores eget firma, og du kan i stedet fokusere på andre vigtige områder i virksomheden.

 

Freelance salg

Som freelance sælgere kan vi hyres på timebasis, på klippekort eller kontrakt alt efter hvad, der passer bedst.

Eksempler på freelance opgaver:

 

 • Kanvas salg til udvalgte kundegrupper
 • Telefonisk opfølgning på kunder eller kampagner
 • Opsøgende virksomhedsbesøg, hvor vi efter en grundig instruktion i dine produkter tilbyder at besøge dine kunder. Vi dækker hele Danmark
 • Projektsalg eller indkøring af nye produkter over en længerevarende periode.
 

Interim salgsledelse

Måske det er en salgschef, som du har brug for til at komme ind i din virksomhed og få din egen salgsstyrke kørt i stilling. Fornemmer du, at dine sælgere savner en mere nærværende ledelse, end du selv har ressourcer til? Har dine sælgere eller du selv brug for mere struktur, nye idéer eller motivation i det daglige salgsarbejde? Så kan du i en periode lade Dorte Winther tage sig af jobbet med salgsstyring, salgscoaching og salgstræning.

Interim salgsledelse er en oplagt og effektiv løsning i situationer som fx ved pludseligt opstået behov for leder- og specialistkompetencer eller ved et ønske om at være mere fleksibel og udviklingsorienteret.

Som interim salgsledelse er vores fokus på det, der virker og skaber resultater for din virksomhed i samarbejde med resten af organisationen.  Med Dorte Winter får du en kompetent og erfaren salgschef. Opgaven og løsningsmodellen aftaler vi i fællesskab med dig.

Hvorfor vælge interim salgsledelse:

 

 • Hurtigt og effektivt løsning
 • Udgå at ansætte en fuldtidsansat og løntung salgschef. Du er kun bundet til den aftalte periode.
 • Tilfører ny viden og best practice fra forskellige salgs- og markedssituationer
 • Tilfører den nødvendige viden og erfaringer med de værktøjer og ressourcer, der skal til for at din salgsfunktion fungerer optimalt
 • Tilfører kompetence og sparring til salgspersonalet
 • Styrker vindermentaliteten og sælgernes gennemslagkraft
 • Fuld fortrolighed inden for aftalte rammer

 

Rekruttering af sælgere

Har I brug for nye interne kræfter til at sælge? For mange kan det være en omfattende og tidskrævende proces, når en kollega stopper eller bemandingen skal udvides, og inden den helt rigtige sælger er fundet og er klar.

Hos Dorte Winther ved vi hvad, der gør en dygtig sælger og hvad der skal til for at få vedkommende hurtigt i gang og levere det, du har brug for.  I samarbejde med rekrutteringsfirmaet Jobkompagniet tager vi hånd om jeres ønsker, så I får en medarbejder, der både kan levere resultater, bestride jobbet og matche kulturen hos jer. Vi har et netværk af kvalificerede kandidater og besidder den grundighed i rekrutteringsprocessen, der giver de mest optimale resultater uanset hvilket niveau i organisationen en stilling skal besættes.  

Samarbejdspartnere og kunder:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agent for:
 
 
 
 
 
Humanitært som vi støtter:
 
 
 
 
 
 
Morten Mathiasen
 
Salim Setincaya
 
Dorte Winther Worldwide Sales & Marketing | CVR: 27010814 | Roarsvej 27, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: +45 30117721 | dorte.winther@stofanet.dk